Skapa Frisk , designade leenden

Vi brinner för att skapa friska , designade leenden för alla våra patienter och vi tror att ditt leende är din viktigaste tillgång . Vi erbjuder heltäckande lösningar i tid för varje leende , enbart med hjälp av högsta kvalitet inom tandregleringen
Ditt leende är helt unikt och med en uppsjö av behandlingar som är tillgängliga , är det viktigt för vårt team att noggrant bedöma dina tänder och käke för att avgöra det bästa tillvägagångssättet för dig. Vi kan alltid personifiera tandreglerings behandling för att passa din livsstil , önskningar och behov.

Vad våra patienter tycker

Va nöjd jag blir! Min käke var helt sned på grund av en tand. Efter besök hos er så känner jag att jag kan le rätt igen! Tack för allt!

– Anna

Kliniken är super, personalen är super och arbetet som Lutfi utför är super! Jag går till tandhygienisten två gånger om året och jag är jättenöjd.

– Goran

Trodde inte att det kunde bli så bra. Jag var rädd för att göra något med mina tänder men nu förstår jag vad jag har missat innan. Det är aldrig försent. Tack Jönköpings Tandvård!

– Tomas